WEINMANN - Партньор за цял живот
CPAP-Bulgaria е запазена марка на Сън и Здраве ЕООД - официален представител на Weinmann GmbH. за България. Copyright © 2011-2014 by Sleep&Health Ltd.
English

WEINMANN Medical Technology е немска фирма, базирана в Хамбург, която разработва и произвежда медицинска апаратура от най-висок клас. В продължение на повече от 130 години името й е синоним на безупречно качество и иновация. Редица ключови функции на съвременните CPAP и BiPAP апарати са разработени за първи път от WEINMANN. Продуктите на фирмата се предлагат в повече от 55 държави по света, като този брой непрекъснато се увеличава. Залог за успеха е фактът, че апаратите се произвеждат в Германия, със стриктното прилагане на всички немски и европейски стандарти.

На нашия пазар продуктите за дихателна терапия и диагностика на съня се предлагат чрез фирма Сън и Здраве ЕООД - официален представител на WEINMANN GmbH. за България. Договорени са специални ексклузивни цени с една единствена цел - да предложим достъпна високотехнологична и надеждна терапия, отговаряща на Вашите нужди.

Централата на Вайнман, ул. Kronsaalsweg 40, Хамбург, Германия.